Berggrenska Gården


Ändra textstorlek
A a
Berggrenska gården
Startsidan/Nyheter >>

Butiker
Lyktan >>

Behandlingar/skönhet
Body Stess Release >>
Frisörerna på Gården >>
Massörerna på Stan >>
Salong Rokoko >>
Spela-Roll >>
Studio Sans >>
Vendelakliniken >>
Wikströms Rygg >>

Personlig utveckling
Spela-Roll >>

Restaurang
Grillo >>

Kommunikation
Twist and shout >>

Fastighetsägare
Nole Fastighets AB >>

Händelser
Nyheter >>
Events >>

Historik
Om Berggrenska Gården >>

Admin >>Hemlängtan - Nya La Poterie

Företaget Nya La Poterie i Sverige har erfarenhet i keramikbranschen sedan 1992. Under 20 år har vi direktimporterat olika keramikserier av eget märke från Frankrike, Portugal och Italien. Keramiken har sålts via hempartyförsäljning och på nätet.

Vi har haft lager och kontor i Gävle sedan 2005, tidigare fanns vi i Eskilstuna. I juni 2013 flyttar vi till Berggrenska gården i Gävle och kommer hädanefter att främst satsa på egen butik samt webbshopen förstås. Berggrenska gården har en fantatsisk atmosfär och vi får en jättefin lokal med stora fönster mot Gavleån. Därmed kommer vi också att utöka vårt sortiment med andra produkter än vårt eget varumärke La Poterie.

Vi ser fram emot att komma till en ny butikslokal med ett betydligt kundvänligare läge och vi kommer att ha bättre öppettider. ? I vårt sortiment finns bruksprodukter i härligt glada färger och av hög kvalitet. Alla våra gratängformar, degskålar och pajformar tillverkas i äkta stengods och klarar därför användning i ugn utan att krackelera. Gratängformarna och pajformarna är våra storsäljare sedan fem år och har blivit mycket omtyckta.?

Vi har också massor av andra härliga, användbara keramikprodukter och vi letar alltid produkter som är av hög kvalitet, har sköna former och härliga färger, sådant vi själva tycker om. Vi följer inte spikrakt de trender som gäller för tillfället, utan våra produkter håller i tiden och eftersom vi själva är mycket roade av matlagning vill vi också satsa på användarvänliga produkter som ger glädje i köket och på det dukade bordet.?? Du kommer också att hitta härliga produkter i fransk retrostil, lysande produkter i form av ljus, ljuslyktor och ljusstakar, fina kökshanddukar och en hel del annat som vi gillar.

Ägare: Åsa Friskman/Lennart Pettersson
Epost: asa@lapoterie.se
Websida: http://www.lapoterie.se
Tel: 026-10 32 60
Mobil: 0763-20 50 13

Öppettider:
Hemlängtan har oftast öppet vardagar 11-18, lördagar 11-14.
Ring oss för exakta tider för dagen.